AVM FRITZ!Box: Ο «μαέστρος» του δικτύου σας

14 Αυγούστου, 2020 No Comments

Οι premium λύσεις της γερμανικής εταιρείας είναι ικανές να υπηρετήσουν από έναν απαιτητικό gamer μέχρι μια επιχείρηση!

Mε πρωταγωνιστές το πανίσχυρο λειτουργικό FRITZ!OS και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αιχμής, τα flagship προϊόντα της AVM αναβαθμίζουν τον ρόλο του modem/router στην «καρδιά» του οικιακού ή εταιρικού μας δικτύου. Από πλήρη εποπτεία και εκτεταμένο έλεγχο στη δραστηριότητα κάθε συσκευής που συνδέεται, μέχρι λειτουργικότητα media server, δεν υπάρχει απαίτηση στην οποία να μην μπορούν να ανταποκριθούν τα FRITZ!Box 7590 και 7530.

Το δικό σας τηλεφωνικό κέντρο

Τόσο το κορυφαίο FRITZ!Box 7590 όσο και το οικονομικότερο μικρό του «αδερφάκι», το FRITZ!Box 7530, έρχονται με mesh WiFi λειτουργικότητα. Η AVM, μάλιστα, προσθέτει mesh χαρακτηριστικά και στη σταθερή τηλεφωνία μέσω των router της. Για παράδειγμα, το 7530 είναι και τηλεφωνικό κέντρο με λειτουργία Fax και 5 αυτόματους τηλεφωνητές, ενσωματώνοντας συγχρόνως και σταθμό βάσης DECT για έξι τηλέφωνα, ώστε ο χρήστης να μπορεί ελεύθερα να πραγματοποιεί τα τηλεφωνήματά του μέσα στο σπίτι ή το γραφείο. Επιπλέον, μέσω δωρεάν app μπορεί να συνδέσει μέχρι 10 smartphones και να αξιοποιεί τις επαφές σε αυτά για να κάνει κλήσεις μέσα από το σταθερό δίκτυο, ακόμη και όταν βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

FRITZ!Box έτοιμα για gaming

Τόσο για το cloud gaming του όχι και τόσο μακρινού μας μέλλοντος, όσο και για το απαιτητικό, ανταγωνιστικό online multiplayer, η απόκτηση ενός αξιόμαχου router είναι μονόδρομος. Η ναυαρχίδα της AVM, το FRITZ!Box 7590, αλλά και το σαφώς οικονομικότερο FRITZ!Box 7530, εξασφαλίζουν απρόσκοπτη ασύρματη επικοινωνία, εξαιρετικές ταχύτητες και μηδενικές καθυστερήσεις. Η τεχνολογική υπεροχή του ac WiFi προτύπου στο φάσμα των 5GHz δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση, αν και οι 4 gigabit ethernet θύρες μάς προκάλεσαν να χρησιμοποιήσουμε και ενσύρματη σύνδεση για απόλυτες ταχύτητες στο κατέβασμα τεράστιων patches παιχνιδιών, που στις μέρες μας πολλές φορές πιάνουν διψήφιο αριθμό GB! Τα FRITZ!Box είναι ειδικά παραμετροποιημένα, ώστε να εγγυώνται lag-free gaming, ειδικά όταν συνδεθούν με μια αξιόπιστη VDSL σύνδεση στο internet από τον πάροχο της επιλογής σας. Αποτελούν επένδυση για το μέλλον, καθώς μπορούν να υποστηρίξουν streaming σε 4K ανάλυση με HDR στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και μάλιστα με 5.1 surround ήχο. Μην ξεχνάτε πως στην επόμενη μέρα της cloud gaming εποχής, η ποιότητα των γραφικών που θα βλέπετε στην οθόνη σας δεν θα εξαρτάται τόσο από το τοπικό σας hardware, όσο από τις επιδόσεις της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Επενδύστε σε ένα κορυφαίο modem/router και θα μας θυμηθείτε, όταν οι συγκεκριμένες συσκευές αποδειχθούν πιο πολύτιμες για την ψυχαγωγία σας από ό,τι οι κάρτες γραφικών!

Tags: , Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Η TP-Link προσφέρει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για ευκολότερη εργασία από το σπίτι

Η TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, παρέχει νέες, καινοτόμες λύσεις, οι οποίες επιτρέπουν σε...