Ο εκτυπωτής σας στέλνει εύκολα e-mail. Αρκεί να είναι Xerox

3 Δεκεμβρίου, 2019 No Comments

Γιατί όμως να θέλετε να στείλετε e-mail από έναν εκτυπωτή; Είναι απλό: Η αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή, σας επιτρέπει να στείλετε ηλεκτρονικά οποιοδήποτε hardcopy έγγραφο απευθείας από τη λειτουργία σάρωσης της συσκευής.

Μπορείτε να στείλετε με e-mail μια σελίδα από ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό σε κάποιον χωρίς να χρειάζεται να το σαρώσετε πρώτα στον υπολογιστή. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία μπορείτε να συνδεθείτε στο βιβλίο διευθύνσεων της εταιρείας σας, να δημιουργήσετε ένα βιβλίο διευθύνσεων στο ίδιο το μηχάνημα ή απλά να πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οθόνη της συσκευής. 

Το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει πόσο εύκολο είναι να στείλετε ένα έγγραφο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Xerox ConnectKey πολυλειτουργικό εκτυπωτή σας.

https://youtu.be/_7heMjL6wd0

Η λειτουργία Εmail είναι εύκολο να ρυθμιστεί μέσω του Embedded Web Server ή του CentreWare Internet Services. Μετά τη ρύθμιση, η λειτουργία είναι εύκολη στη χρήση. Το Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) καθορίζεται για τη μεταφορά εξερχόμενων μηνυμάτων και είναι το πρωτόκολλο που στέλνει τα σαρωμένα έγγραφα σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα σαρωμένα έγγραφα κατευθύνονται σε ένα διακομιστή αλληλογραφίας, όπως ο Exchange, και στη συνέχεια αποστέλλονται στην απαιτούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα σαρωμένα έγγραφα ως συνημμένα σε μορφή PDF ή TIFF. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απλή. Να θυμάστε ότι όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τη ρύθμιση και τη χρήση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμες στη σελίδα υποστήριξης για τον πολυ

Tags: , , Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Οι νέες τηλεοράσεις A8 OLED 4K HDR της Sony είναι πλέον διαθέσιμες

Η Sony ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των πιο πρόσφατων τηλεοράσεων A8 OLED 4K HDRστην Ευρώπη. Διαθέτοντας μια σειρά...