Νέα σειρά τηλεοράσεων της LG με IPS οθόνη

Οκτώβριος 4, 2019 No Comments

Η LG Electronics (LG)διαθέτει μια ευρεία γκάμα τηλεοράσεων εξαιρετικής ποιότητας που καλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων UM7600PLB 86, 75, 50και 43ιντσών, που ξεχωρίζει για την εξαιρετική ανάλυση, χάρη στο ενσωματωμένο πάνελ IPS 4K.

Με τη νέα σειρά τηλεοράσεων της LG, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ρεαλιστικές εικόνες 4K ανάλυσης, με εξαιρετική λεπτομέρεια, ζωηρά χρώματα, και χρωματική ακρίβεια που σχεδόν αγγίζει το 100%, ακόμα και από γωνία θέασης 60 μοιρών. Επιπλέον, η τεχνολογία True Color Accuracy, αποδίδει ευκρινέστερα, πιο πλούσια και ρεαλιστικά χρώματα.

Παράλληλα, η σειρά UM7600PLB ενσωματώνει τον γρήγορο, ακριβή και έξυπνο τετραπύρηνο επεξεργαστή α7 δεύτερης γενιάς, αναβαθμισμένο με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, που εξαλείφει τον ‘θόρυβο’ και δημιουργεί δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση, αναβαθμίζοντας τις εικόνες χαμηλής ανάλυσης. Συγκεκριμένα, αναγνωρίζει την ποιότητα του πρωτότυπου περιεχόμενου, έχοντας μελετήσει εκατομμύρια άλλα πριν και αναδεικνύει τα χρώματα και τις σκοτεινές λεπτομέρειες, ζωντανεύοντας την εικόνα με την τεχνολογία AI Picture. Ακόμη, η ακριβής μέθοδος μείωσης θορύβου του επεξεργαστή, βελτιώνει τη διαύγεια και την ομαλότητα των εικόνων. Επίσης, βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου, ενώ έχει τη δυνατότητα μίξης του ήχου 2 καναλιών σε ήχο surround 5.1.(AI Sound).

Η νέα σειρά υποστηρίζει το 4K Active HDRπου βελτιστοποιεί κάθε σκηνή, προσφέροντας απίστευτη λεπτομέρεια και πλούσια χρώματα. Το Multi-HDRπου περιλαμβάνει το HDR10και το HLG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή, προσφέρει στους χρήστες απολαυστικό περιεχόμενο σε μοναδική ποιότητα HDR. Ακόμη, τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων σε συνδυασμό με την DTS Virtual Xτεχνολογία προσφέρουν αψεγάδιαστο και πολυδιάστατο ήχο, που ξεπροβάλλει από πολλαπλά εικονικά κανάλια ήχου, δίνοντας άλλη διάσταση στις αγαπημένες ταινίες και σειρές των χρηστών.

Τέλος, τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων ενσωματώνουν το AI ThinQ που κάνει δυνατή την αποδοχή και εξυπηρέτηση εκατοντάδων φωνητικών αιτημάτων, μέσω της ανοικτής έξυπνης πλατφόρμας της LG, ενώ το λεπτό πλαίσιο και οι κομψές, μοντέρνες γραμμές τους προσδίδουν κορυφαία

Tags: , Εικόνα και ήχος, Τηλεοράσεις, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

True Wireless ακουστικά: Τα καλώδια ανήκουν στο παρελθόν

Άνεση, ελευθερία κινήσεων και φυσικά ξεχωριστό στιλ χαρίζει η ανερχόμενη κατηγορία των πραγματικά ασύρματων ακουστικών buds, η οποία κερδίζει...