Οι προηγμένες retail digital signage λύσεις της LG στα καταστήματα Expert

17 Σεπτεμβρίου, 2019 No Comments

Η εταιρεία ηλεκτρικών ειδών Expert Hellas επέλεξε το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutionsτης LG Electronics (LG)για την προμήθεια και την εγκατάσταση καινοτόμων retail λύσεων digital signage στα καταστήματά της.

Η γνωστή αλυσίδα, μία από τις πλέον ανταγωνιστικές αλυσίδες εμπορίας και πώλησης ηλεκτρικών ειδών στην ελληνική αγορά, αναβάθμισε τα καταστήματά της με LG digital signage οθόνες 55’’ ιντσώνγια την προβολή διαφημίσεωνδημιουργώντας μια νέα εμπειρία για τους πελάτες της.

Συγκεκριμένα, επιλέχθηκανdigital signage WebOS monitorsτης σειράς55SM5KEγια το εσωτερικό των καταστημάτων και digital signage monitors υψηλής φωτεινότητας (2.500nits) 55XS2Eγια βιτρίνες, εξασφαλίζοντας εκπληκτική απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το μοντέλο SM5KE επιτρέπει στο χρήστη να επεξεργάζεται και να αναπαράγει περιεχόμενο, να δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής χωρίς ξεχωριστό υπολογιστή, και να διαχειρίζεται τη σήμανση απλά και αποτελεσματικά μέσα από μια ολοκληρωμένη λύση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αδιάλειπτη και ομαλή αναπαραγωγή περιεχομένου. Επιπλέον, η εταιρεία Expert Hellas επέλεξε το Supersign CMSSoftwareτης LG προκειμένου να διαχειρίζεται κεντρικά με απομακρυσμένη διαχείριση το digital signage network που δημιούργησε.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει η LG στον χώρο των επαγγελματικών λύσεων. Οι επαγγελματικές λύσεις της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα οι retail λύσεις digital signage αποτελούν την ιδανική επιλογή για καταστήματα λιανικής καθώς διαθέτουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες προβολής των μηνυμάτων των συνεργατών και την αναβάθμιση της εμπειρίας των καταναλωτών».

Ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Expert Hellas, δήλωσε σχετικά: «Οι προηγμένες retail digital signage εφαρμογές της LG κρίθηκαν ως οι βέλτιστες χάρη στην υψηλή φωτεινότητά τους και τις επιλογές που προσφέρουν για προβολή διαφημίσεων στα καταστήματά μας. Ως πρωτοπόροι στην ελληνική αγορά και με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, επιλέξαμε την LG ως συνεργάτη μας χάρη στα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που αναβαθμίζουν την εμπειρία του καταναλωτή».

Tags: , , Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Η TCL επεκτείνει τη σειρά Smartphones 10-Series με τα TCL 10 Plus και TCL 10 SE

Η TCL Mobile, η εταιρεία smartphones της TCL Communication, ανακοινώνει επίσημα την επέκταση της σειράς TCL10, με τα νέα...