Ήχος εξαιρετικής ποιότητας και απεριόριστες δυνατότητες από τη νέα σειρά Sound Bars της LG

26 Ιουνίου, 2019 No Comments

Η LG Electronics (LG) δίνει άλλη διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά Sound Βars για ακόμη πιο πλούσιο και γεμάτο λεπτομέρεια ήχο. Τα νέα μοντέλα SL9Y, SL8Y, SL7YF, SL5Yκαι SL4Y, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ήχου, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα σύστημα ήχου, που ταιριάζει στις ανάγκες τους.   

Συγκεκριμένα, τα LG Sound Bars SL9Yκαι SL8Y προσφέρουν τρισδιάστατο, καθηλωτικό ήχο, καθώς πληρούν τα πρότυπα Dolby Atmos και DTS:X. Το μοντέλο SL9Y, χάρη στην προσαρμοστική σχεδίαση του, με τις δύο επιλογές τοποθέτησης, υποστηρίζει Dolby Atmos 4.1.2 καναλιών με «up-firing» ηχείοόταν τοποθετείται σε βάση και Dolby Atmos 4.1.(2) καναλιών με «down-firing»ηχείο, για επιτοίχια τοποθέτηση. Αξιοσημείωτο είναι ότι το SL9Y ξεχώρισε στα Red Dot Design Awards 2019 και στην CES 2019 έλαβε το βραβείο Best of Innovation. Το Sound Bar SL8Y υποστηρίζει ισχύ 440 W, 3.1.2 ch Dolby Atmosμε ένα «up-firing» ηχείο. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος από τηνMeridian, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα ήχου.

Με τα μοντέλα SL7YF καιSL5Y οι χρήστες απολαμβάνουν συναρπαστικό ήχο, χάρη στην τεχνολογία DTS Virtual:X, σε συνδυασμό με τα τρία μπροστινά ηχεία και ένα subwoofer. Παράλληλα, τοLG Sound Bar SL4Y, προσφέρεικαθαρό ήχο χωρίς παραμορφώσεις, χάρη στο woofer από ανθρακονήματα. Ακόμη, διαθέτει ασύρματο Subwoofer, το οποίο τοποθετείται εύκολα και αποδίδει επιπλέον ισχύ 200 W, ενώ το Adaptive Sound Control, αναγνωρίζει το περιεχόμενο και ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ήχου για να δημιουργήσει την ιδανική εμπειρία ακρόασης με αποτέλεσμα η μουσική, οι ταινίες, ακόμα και οι ειδήσεις να έχουν διαφορετικά προφίλ ήχου.

Στο μοντέλο SL9Y, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει ρυθμό δειγματοληψίας 192 kHzκαι βάθος 24 bit, ενώ στα υπόλοιπα 96 kHzκαι βάθος 24 bit αντίστοιχα, τα οποία συμβάλλουν στην πιστότητα του ήχου και σε μια πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης. Ακόμη, με την τεχνολογία HDR 4K pass-throughκαι Dolby Visionστα βίντεο, χωρίς καμία πτώση στην απόδοση, τα Sound Bars SL9Y και SL8Y παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να παίξουν την αγαπημένη τους μουσική μέσω του ενσωματωμένου Chromecast εύκολα και απλά. Ανοίγοντας μια εφαρμογή που υποστηρίζει λειτουργία μετάδοσης, όπως το Spotify και πατώντας το κουμπί μετάδοσης, τα LG Sound Bars θα ανταποκριθούν αμέσως.

Όλα τα παραπάνω Sound Bars έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης με το προαιρετικό SPK8-S. Το ασύρματο πίσω ηχείο προσθέτει δύο κανάλια ήχου, ενισχύοντας το σύστημα κατά 140 W. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες βιώνουν μια προηγμένη και δυνατή εμπειρία ήχου surround. Ακόμη, όλα τα μοντέλα διαθέτουν αρκετές εισόδους και βολικές επιλογές, όπως HDMI, οπτική είσοδο και Bluetooth®. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν απλά στην LG τηλεόρασή τους μέσω Bluetooth®και οπτικής εισόδου.

Tags: , Εικόνα και ήχος, Ηχος, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Η MMD παρουσιάζει δύο νέες Philips Brilliance οθόνες με USB-C docking και Windows Hello

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει τις νέες οθόνες Philips...