Έφτασε η εποχή του UHD 4K HDR με τις νέες LG IPS οθόνες

Ιούνιος 25, 2019 No Comments

Η LG Electronics (LG)παρουσιάζει τις νέες IPS 4K UHD οθόνες 27UL600-Wκαι 27UL650-Wπου προσφέρουν αψεγάδιαστη εικόνα, ακόμα πιο ζωντανά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση και λεπτομέρεια για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Οι συγκεκριμένες οθόνες είναι ιδανικές τόσο για απαιτητικούς gamers, όσο και για επαγγελματίες που ασχολούνται με περιεχόμενο HDR, λόγω των δυνατοτήτων τους στην αναπαράσταση της φωτεινότητας και της αντίθεσης για προεπισκοπήσεις και επεξεργασίες.

Τα μοντέλα 27UL600-W και 27UL650-W υποστηρίζουν το πρότυπο VESA DisplayHDR™ 400με φωτεινότητα και αντίθεση ευρέος φάσματος, για ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία εικόνων, ταινιών και παιχνιδιών HDR. Παράλληλα, μπορούν να μετατρέψουν τυπικό περιεχόμενο σε βίντεο ποιότητας HDR, χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο ποιότητας εικόνας, που βελτιώνει την χαρτογράφηση των αποχρώσεων και τη φωτεινότητα του περιεχομένου SDR σε εμπειρία τύπου HDR. Επιπλέον, είναι συμβατά με την πιο πρόσφατη προστασία αντιγραφής HDCP 2.2, ώστε να προβάλλουν βίντεο απευθείας από υπηρεσίες αναπαραγωγής περιεχομένου 4K, κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Ultra HD.

Επίσης, οι συγκεκριμένες οθόνες επιδεικνύουν εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, καλύπτοντας το 99% του χρωματικού φάσματος sRGBκαι διαθέτουν ευρύτερη γωνία θέασης. Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία Radeon FreeSync™, που εξαλείφει τις αλλοιώσεις,ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση. Οι gamers μπορούν επίσης να απολαύσουν πλήρη οπτική διαύγεια, ακόμα και σε παιχνίδια με πολλές σκοτεινές σκηνές, χάρη στο Black Stabilizer, που συγχρονίζει και φωτίζει ακόμα και τις πιο σκοτεινές περιοχές. Ενώ με το Game Mode, μπορούν να επιλέξουν μία από τις λειτουργίες (Gamer, FPS ή RTS) και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις βάσει παιχνιδιού.

Για ευκολότερο περιβάλλον χρήσης, οι νέες οθόνες διαθέτουν το OnScreen Control, όπου ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τις επιλογές της οθόνης και να ελέγξει την περιστροφή. Ακόμη, με την εργονομική βάση στήριξης, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το ύψος της οθόνης, για βέλτιστη εμπειρία και απόδοση.

Τέλος, τα IPS 4K UHD monitors όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

Tags: , Gaming, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Καλοκαιρινά δώρα από τη Samsung και τη σειρά Galaxy S10

Η Samsung Electronics Hellas γιορτάζει το καλοκαίρι με ένα μεγάλο διαγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα συνεχούς συνδεσιμότητας, χωρίς καμία...