Ήρθε η νέα σειρά η νέα Vodafone Smart 10

Ιούνιος 17, 2019 No Comments

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά των συσκευών, η Vodafone μπαίνει σε μία καινούργια εποχή με τη νέα  σειρά των Vodafone Smart. Η νέα σειρά smartphone της Vodafone περιλαμβάνει  τα νέα Vodafone Smart N10 και V10 που σχεδιάστηκαν για να απαντούν σε κάθε ανάγκη επικοινωνίας και ψυχαγωγίας των καταναλωτών.

Το νέοVodafone Smart V10 διαθέτει οθόνη 5,94’’ HD, διπλή κάμερα 13+5ΜP8MP για φωτογραφίες μοναδικής ευκρίνειας13MP και εμπρόσθια κάμερα 8MP για εκπληκτικές selfies. Είναι εξοπλισμένο με το τελευταίο λειτουργικό Android 9 (Pie) που είναι σχεδιασμένο για να παρέχει μια ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία χρήστη,  επεξεργαστή Snapdragon 429, Quad Core   4* 2GHz. Διαθέτει επίσης 3GB RAM μνήμη & 32GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο αλλά και δυνατή μπαταρία χωρητικότητας 3500mAh, για μεγαλύτερη αυτονομία.

Το νέο Vodafone Smart N10, διαθέτει  5,7” IPC LCD, full body οθόνη, κύρια κάμερα 13MP και εμπρόσθια κάμερα 8MP. Είναι και αυτό εξοπλισμένο με το τελευταίο λειτουργικό Android 9 (Pie),  επεξεργαστή Quad Core 4*2GHz και διαθέτει 2GB μνήμη RAM και 16GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο VodafoneSmart  V10,μπορούν να το αποκτήσουν τώρα στην προτεινόμενηλιανική τιμή των149,90€, το Vodafone Smart N10 στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 119,90€ ή φθηνότερα με τα προγράμματα RED.

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τα αξεσουάρ προκειμένου να προστατεύσουν αλλά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις λειτουργίες της συσκευή τους. Παράλληλα, στα καταστήματα της Vodafone, η Ομάδα Ready βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές για να τους βοηθήσει να γνωρίσουν τις δυνατότητες των νέων συσκευών, να μάθουν όσα χρειάζονται για τις λειτουργείες και τις ρυθμίσεις τους.

Tags: , Κινητή Τηλεφωνία, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Η ViewSonic λανσάρει νέες οθόνες, για προηγμένη εργονομία και παραγωγικότητα

Η ViewSonic Europe Ltd., ο κορυφαίος, παγκόσμιος προμηθευτής οπτικών λύσεων, παρουσιάζει τις νέες σειρές οθονών VP και VG, που...