Η νέα σειρά LG OLED Wallpaper Hotel TVs επαναπροσδιορίζει τις πολυτελείς σουίτες

Μάρτιος 21, 2019 No Comments

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutionsτης LG Electronics (LG)παρουσιάζει τη νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG OLED Wallpaper Hotel TVs WU960H που συνδυάζει το Dolby Vision HDR10 και Dolby Atmos με την εκπληκτική αντίθεση της προηγμένης και διεθνώς αναγνωρισμένης τεχνολογίας LG OLED για να δημιουργήσει μια κινηματογραφική εμπειρία.

Το σύστημα magic remote προσφέρει φωνητικές εντολές και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Οι ξενοδόχοι θα εντυπωσιαστούν από τη βελτιωμένη λειτουργικότητα της πλατφόρμας webOS 4.0και Pro:Centric, και θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας, προσθέτοντας ένα έργο τέχνης στις σουίτες του ξενοδοχείου τους.

Η LG OLED Wallpaper Hotel TV WU960H είναι σχεδιασμένη για πολυτελείς σουίτες, καθώς ο κομψός σχεδιασμόςτης οθόνης ενισχύει κάθε στυλ διακόσμησης. Η οθόνη είναι τελείως επίπεδη και τόσο λεπτή που μπορεί να τοποθετηθεί σε μαγνήτεςστο διαθέσιμο μαγνητικό πλαίσιο. Στον σχεδιασμό προσδίδει επιπλέον, το επίπεδο καλώδιο που συνδέει το soundbar, το οποίο είναι εύκολο να κρυφτεί, κάνοντας την οθόνη να φαίνεται ότι αιωρείται. Επιπροσθέτως, η λεπτή και κομψή ηχομπάραπεριλαμβάνει τα χειριστήρια της τηλεόρασης, μαζί με τα προηγμένα ηχεία.

Ακόμη, με τη νέα λειτουργία OLED Gallery, ο ξενοδόχος μπορεί να επιλέξει ένα συγκεκριμένο στυλ εικόνων για την προβολή ή τη μεταφόρτωση δικών του βίντεο ή εικόνων, ενώ, με πάχος οθόνης μικρότερο από 4mm, η LG WU960H μπορεί πραγματικά να κάνει οποιαδήποτε επιφάνεια να μοιάζει με τοίχο γκαλερί,καθώς το εκπληκτικό περιεχόμενο δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα και αλλάζει στη διάθεση του επισκέπτη.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία προβολής από τον συνδυασμό της τεχνολογίας OLEDμε τα Dolby Vision™και Dolby Atmos. Με το Dolby Vision HDR10οι εικόνες είναι πιο καθαρές και τα χρώματα πιο ζωντανά, ενώ το Dolby Atmos χρησιμοποιεί το soundbar για να προσφέρει δυναμική εμπειρία surround ήχου, ακόμα και σε περιορισμένο χώρο – κάτι που δε συναντά κανείς συχνά σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Μία άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή για τους ξενοδόχους είναι η πρόσθετη λειτουργία της πλατφόρμας webOS 4.0και του Pro:Centric Hotel Content Management. Το βελτιωμένο εσωτερικό ολοκληρωμένο (chipset) επιτρέπει την πιο γρήγορη εκτέλεση των εφαρμογών στο παρασκήνιο και την γρήγορη εναλλαγή των καναλιών. H λύση Pro:Centric Direct 2.0επιτρέπει διαφορετικούς συνδυασμούς ομαδοποίησης για ξενοδοχεία, δωμάτια ή επιλεγμένα δωμάτια. Μπορεί επίσης να ομαδοποιεί κανάλια, προσφέροντας επιλεκτικά ορισμένα κανάλια σε ειδικά δωμάτια ή ομαδοποίηση καναλιών για συγκεκριμένες ανάγκες επισκεπτών. η οποία επιτρέπει την προσαρμογή ανά δωμάτιο σε οποιαδήποτε εγκατάσταση καλωδίωσης

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχήκαι το υψηλό επίπεδο των προϊόντωνκαι υπηρεσιώνπου παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Tags: , Εικόνα και ήχος, Τηλεοράσεις, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Έφτασε η εποχή του UHD 4K HDR με τις νέες LG IPS οθόνες

Η LG Electronics (LG)παρουσιάζει τις νέες IPS 4K UHD οθόνες 27UL600-Wκαι 27UL650-Wπου προσφέρουν αψεγάδιαστη εικόνα, ακόμα πιο ζωντανά χρώματα,...