Η φωτογραφική μηχανή Nikon D850 και ο φακός AF-S NIKKOR κερδίζουν τα βραβεία EISA 2018/2019

Η φωτογραφική μηχανή Nikon D850 και ο φακός AF-S NIKKOR κερδίζουν τα βραβεία EISA 2018/2019

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η φωτογραφική μηχανή Nikon D850 και ο τηλεφακός AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR κέρδισαν τα πρώτα βραβεία στις κατηγορίες “Professional DSLR Camera” (Επαγγελματική φωτογραφική μηχανή D-SLR) και “Professional Lens” (Επαγγελματικός φακός) 2018/2019, αντίστοιχα.

Τα βραβεία, που απονέμονται από την EISA (European Imaging and Sound Association), αποδεικνύουν τη δέσμευση της Nikon στην ανάπτυξη καινοτόμου εξοπλισμού που βοηθά τους φωτογράφους να επεκτείνουν τα δημιουργικά και τεχνικά τους όρια.

Σχόλια της EISA για τη Nikon D850, νικήτρια του βραβείου “Professional DSLR Camera” 2018/2019

Η D850 είναι μια εξαιρετική και πανίσχυρη φωτογραφική μηχανή D-SLR πλήρους κάδρου που μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε απαίτηση του χρήστη, γεγονός που την καθιστά αδιαμφισβήτητη νικήτρια στη φετινή κατηγορία “Professional DSLR Camera”. Ο αισθητήρας BSI CMOS των 45,7 megapixel επιτρέπει στους φωτογράφους να αποτυπώνουν τόσο φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης όσο και βίντεο 4K UHD πλήρους κάδρου. Η D850 έχει ικανότητα λήψης επτά καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε πλήρη ανάλυση (εννέα με την προαιρετική λαβή μπαταρίας), ενώ διαθέτει το ίδιο σύστημα αυτόματης εστίασης 153 σημείων με αυτό της Nikon D5, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση κινούμενων θεμάτων με αξιοπιστία. Το μεγάλο και φωτεινό οπτικό σκόπευτρο διευκολύνει το καδράρισμα των θεμάτων σας.

Σχόλια της EISA για τον φακό AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR, νικητή του βραβείου “Professional Lens” 2018/2019

Ο πρώτος φακός της Nikon με ενσωματωμένο τηλεμετατροπέα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους φωτογράφους σκηνών δράσης και αθλημάτων. Με τον εύχρηστο τηλεμετατροπέα, ο φακός παρέχει εστιακή απόσταση μέχρι και 560 mm σε μέγιστο διάφραγμα f/5,6. Ο φακός εξασφαλίζει ευκρινείς φωτογραφίες σε ολόκληρο το εύρος zoom, ακόμα και όταν κάνετε λήψη στο μέγιστο διάφραγμα. Η ενεργή σταθεροποίηση σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις σε ταχύτητες κλείστρου χαμηλότερες έως κατά τέσσερα στοπ από ό,τι θα απαιτούνταν σε άλλες περιπτώσεις. Ο φακός είναι απόλυτα ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες, με επίστρωση φθορίου που προστατεύει το μπροστινό στοιχείο από το νερό, τη σκόνη και τη βρομιά.

Η EISA είναι μια ένωση 55 διακεκριμένων διεθνών περιοδικών ειδικού τύπου. Τα ετήσια βραβεία απονέμονται σε νέα προϊόντα της αγοράς τα οποία συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία και τα ελκυστικά χαρακτηριστικά με την κορυφαία απόδοση στην κατηγορία τους.

Επισκεφθείτε την τοποθεσία web της EISA για περισσότερες πληροφορίες: https://www.eisa.eu/

 

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Γνωρίστε το Μeizu M6 T
Next post Ανακαλύψτε τη σειρά Sound Bar SK της LG
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!