H Canon φέρνει ξανά την επανάσταση στο μέλλον της φωτογραφίας  με το νέο EOS R System

H Canon φέρνει ξανά την επανάσταση στο μέλλον της φωτογραφίας με το νέο EOS R System

Η Canon επαναπροσδιορίζει τα όρια της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης, με την παρουσίαση του πρωτοποριακού EOSRSystem. Πάνω από τριάντα χρόνια μετά την παρουσίαση του αρχικού συστήματος EOS, το οποίο άλλαξε τα δεδομένα στην εποχή του, το τολμηρό, νέο EOSRSystemθα επεκτείνει, για ακόμη μια φορά, τις δυνατότητες της φωτογραφίας με αμέτρητους τρόπους.

Η νέα μοντούρα φακού RFέχει κατασκευαστεί με ένα ιδανικό μίγμα οπτικής, μηχανικής και ηλεκτρονικής σχεδίασης, για να καταγράφει μοναδικές στιγμές με, μέχρι πρότινος, απίθανους τρόπους.

Μια πρωτοποριακή μοντούρα φακού, βασισμένη στα καλύτερα σημεία της παράδοσης EOS
Από τη σύλληψή του, το 1987, το EOSSystem– συμπεριλαμβανόμενου του CinemaEOS– έχει εξελιχθεί στο πιο αναγνωρισμένο σύστημα απεικόνισης στον κόσμο. Η σημερινή παρουσίαση αναβαθμίζει την πλατφόρμα EOSσε νέα επίπεδα, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία του υπάρχοντος συστήματος, με ακόμη μεγαλύτερη απόδοση, δυνατότητες στη σχεδίαση των φακών, και δημιουργική ευελιξία. Η νέα μοντούρα RFβασίζεται στα προτερήματα του υπάρχοντος συστήματος EF, και είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας των μηχανικών της Canon, οι οποίοι έχουν σχεδιάσει ένα εντυπωσιακό οπτικό σύστημα, με απόσταση από την πατούρα στο πίσω μέρος, 20 χιλιοστά, και μεγάλη διάμετρο μοντούρας 54 χιλιοστών – κάτι που προσδίδει μεγαλύτερη ελευθερία στη σχεδίαση νέων φακών. Η σύνδεση 12 επαφών της νέας μοντούρας επιτρέπει προηγμένη επικοινωνία και μετάδοση ισχύος μεταξύ του φακού και του σώματος της μηχανής, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις σχεδιαστικές επιλογές, με αποτέλεσμα την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και την ενισχυμένη χρηστικότητα.

Ο YuichiIshizuka, PresidentandCEO, CanonEurope, MiddleEast& Africa, σχολίασε σχετικά: «Όταν παρουσιάσαμε το EOSSystemπριν από 30 χρόνια, στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι το μέλλον της φωτογραφίας βρίσκεται εδώ. Τώρα, καθώς το EOSSystemαποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά συστήματα απεικόνισης στον κόσμο, η δέσμευσή μας συνεχίζει να ισχύει. Η Canonθα συνεχίζει να επενδύει στο απαράμιλλο οικοσύστημα EOSμε μηχανές, φακούς και αξεσουάρ που θέτουν νέα στάνταρ στην ποιότητα εικόνας, την οπτική τελειότητα και απόδοση, ενώ παράλληλα καλύπτουν τις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών της».

Εξαιρετική ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια
Σχεδιασμένο από την αρχή, το νέο EOSSystemέχει επανασχεδιαστεί με γνώμονα τις συμβουλές και υποδείξεις κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του υπάρχοντος EOSSystemαπό επαγγελματίες και ενθουσιώδεις φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Το EOSRSystemμε τη μοντούρα RFκαι το σύστημα αυτόματης εστίασης DualPixelCMOSAFπροσφέρει απαράμιλλη οπτική υπεροχή, την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο1και ταχύτερη επικοινωνία μεταξύ μηχανής και φακού. Χαρακτηριστικά που είναι συνώνυμα με το EOS– γρήγορη απόδοση, εξαιρετική εργονομία και ανώτερη, χωρίς συμβιβασμούς, ποιότητα εικόνας – παραμένουν στον πυρήνα του EOSRSystem.

Διαθέτοντας καινοτομική τεχνολογία τόσο για φωτογράφηση όσο και κινηματογράφηση, το EOSRSystemεπιτρέπει σε όλους τους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο υπό εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό με ακριβή εστίαση, χάρη στο DualPixelCMOSAF. Μικρό και διακριτικό, το EOSRSystemπροσδίδει ευελιξία, όπως επίσης και το πλεονέκτημα των αθόρυβων λήψεων. Επιπλέον, προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα βίντεο από κάθε άλλη μηχανή CanonEOSSystem, εκτός της σειράς CinemaEOS, επιτρέποντας στους κινηματογραφιστές να αναβαθμίσουν τις αφηγηματικές τους ικανότητες σε ανώτερο επίπεδο, με ανάλυση 4Kκαι χρωματικό βάθος 10-bitμέσω HDMI. Το όλο σύστημα έχει τελειοποιήσει τον χειρισμό και τα προηγμένα εργονομικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων ηλεκτρονικό οπτικό σκόπευτρο και εκτεταμένη παραμετροποίηση, τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη να δώσει βαρύτητα στο θέμα του, παρά στη μηχανή.

Ένα σύστημα σχεδιασμένο με φακούς στον πυρήνα του
Το EOSRSystemκληρονομεί όλα τα υπάρχοντα πλεονεκτήματα του συστήματος, κυρίως πλήρη συμβατότητα με τους υπάρχοντες φακούς EFκαι EFSκαι τα αντίστοιχα αξεσουάρ2, όταν χρησιμοποιείται ένας από τους τρεις νέους μετατροπείς φακού, γεγονός το οποίο επεκτείνει τα όρια της σύλληψης εικόνας. Εξάλλου, η Canonπαρουσιάζει σήμερα τρεις νέους φακούς, συμβατούς με το EOSRSystem– τους RF28-70mmf/2LUSM, RF50mmf/1.2LUSM, RF24-105mmf/4LISUSMκαι RF35mmf/1.8 MACROISSTM. Βασισμένοι στην παράδοση των φακών της Canon, οι νέοι υψηλής απόδοσης φακοί, θα διευρύνουν τα όρια της δημιουργικής λήψης, χάρη στα νέα οπτικά μέρη με τεχνολογίες αιχμής, και προηγμένη επεξεργασία εικόνα, τόσο για στατική εικόνα, όσο και για βίντεο. Επιπροσθέτως, οι χρήστες των CanonEOSfullframeή APSCDSLRμηχανών, μπορούν να απολαύσουν το EOSRSystemμε τους φακούς EFκαι EFSχάρη στους σχετικούς μετατροπείς, διατηρώντας την ίδια απόδοση κατά τη χρήση μιας DSLR, καθώς και πρόσβαση στα αξεσουάρ EOSκαι τα φλας Speedlite.

Διεύρυνσητης οικογένειας full frame
Με τη διεύρυνση της γκάμας EOSfullframe, η Canonαποκαλύπτει σήμερα το πρώτο σώμα φωτογραφικής μηχανής που φέρει την επωνυμία EOSRκαι τη μοντούρα φακού RF– θέτοντας από σήμερα τα αυριανά πρότυπα για φωτογραφικές μηχανές. Διαθέτει το ταχύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης στον κόσμο3, και είναι επίσης η πρώτη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με ικανότητα εστίασης σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού μέχρι και -6EV4καθώς και απολύτως αθόρυβες λήψεις, παρέχοντας εκπληκτικής ποιότητας αποτελέσματα κάθε φορά. Το EOSRεπαναπροσδιορίζει την απόδοση της φωτογραφίας και του βίντεο με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, κορυφαία συνδεσιμότητα, τελειοποιημένη εργονομία και υψηλής απόκρισης χειρισμό.

Επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο το EOSSystem, η Canonανακοινώνει επίσης σήμερα τον EFM32mmf/1.4 STM– έναν νέο φακό 32 χιλιοστών για το σύστημα mirrorlessμηχανών EOSM– και τους EF400mmf/2.8LISIIIUSMκαι EF600mmf/4LISIIIUSM, δύο επαναστατικούς, ελαφρείς επαγγελματικούς υπερ-τηλεφακούς για το EFSystem.

1Ισχύει το χρόνο της παρουσίασης (5 Σεπτεμβρίου 2018) και βασίζεται σε δοκιμές των υπαρχόντων fullframemirrorlessφωτογραφικών μηχανών

2Συμβατό με όλους τους φακούς εκτός από τον CanonEF35-80mmPowerZoom

3Ισχύει το χρόνο της παρουσίασης (5 Σεπτεμβρίου 2018) και βασίζεται σε δοκιμές των υπαρχόντων fullframemirrorlessφωτογραφικών μηχανών

4Μεταξύ όλων των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς που διαθέτουν αισθητήρα εικόνας fullframeανάλογο με 35mmμε AFανίχνευσης διαφοράς φάσης στο πεδίο εικόνας. Ισχύει από τις 4 Σεπτεμβρίου 2018 (με έρευνα της Canon). Σύμφωνα με τα πρότυπα της Canon. (Κατά τη λήψη στατικής εικόνας, f/1.2, AFσημείου κέντρου, AFμιας λήψης, θερμοκρασία 23°C/73°F, ISO100

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Η Epson επεκτείνει τη σειρά εκτυπωτών μεγάλου format με τα νέα μοντέλα της σειράς T
Next post Honor Play: Πολύ έξυπνο, πολύ γρήγορο, πολυβραβευμένο
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!