Καλές βουτιές παρέα με τις αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές της Panasonic

12 Ιουλίου, 2018 No Comments

H Ιntertech προσθέτει χρώμα και στις φετινές σας διακοπές με την καταπληκτική γκάμα των  αδιάβροχων φωτογραφικών μηχανών της. Απαθανατίστε όμορφες στιγμές μέσα και έξω από το νερό με ποιότητα εικόνας Lumix

Απολαύστε τις διακοπές σας με τη DMC-FT30 σε τέσσερα υπέροχα χρώματα. Ειδικά κατασκευασμένες για να αντέχουν σε βάθος 8 μέτρων κάτω από το νερό αλλά και από πτώσεις ύψους 1,5 μέτρου.

Με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixels, ανάλυση βίντεο σε High Definition, δημιουργικά πανοράματα, 12 διαφορετικά εφέ αλλά και ενσωματωμένη μνήμη περίπου 220 ΜΒ, η DMC-FT30 είναι το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού! Για αυτούς που θέλουν να φτάσουν τη φωτογραφία σε ακόμα μεγαλύτερα βάθη, φέτος το καλοκαίρι, η Panasonic παρουσιάζει την νέα αδιάβροχη LUMIX DMC-FT7.

Ικανή να φτάσει τα 31 μέτρα από το νερό, είναι εφοδιασμένη με 4Κ στη φωτογραφία και το βίντεο για ένα αισθητά βελτιωμένο οπτικό αποτέλεσμα και σε επίπεδο λεπτομέρειας. Οι φωτογραφικές της ιδιότητες είναι υψίστης δυναμικής χάρη στον αισθητήρα 20.4 Megapixels MOS τεχνολογίας.

Είναι ανθεκτική τόσο στο νερό και στη σκόνη όσο και στις πτώσεις, με shockproof ύψους 2 μέτρων. Τέλος, μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi και της δωρεάν εφαρμογής Image App, ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει τις φωτογραφίες του στα social media, να τις αποστείλει με e-mail ή να τις αποθηκεύσει στο κινητό του.

Tags: , Το προϊόν της ημέρας, Φωτογραφία

Χριστουγεννιάτικη προσφορά Huawei: 1 + 1 + 1 λόγοι για να χαρείτε τις γιορτές!

Αυτά τα  Χριστούγεννα, τα  ψώνια σας γίνονται παιχνίδι, αφού σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων, χάρη στις χριστουγεννιάτικες...